Installatie ondersteuning

Elektrische systeem integrator met een bewezen trackrecord. Yami Is gespecialiseerd in het opleveren van turnkey technische installaties.

Maatwerk oplossingen voor de industriele sector

Yami-BV streeft naar het zo compleet mogelijk ontzorgen van de klant

Yami-BV  is het liefst van het begin tot het einde betrokken bij uw project. Onze gespecialiseerde teams werken in continu overleg met de klant aan slimste en meest innovatieve oplossingen. Uiteraard blijft ons team ook na de oplevering betrokken bij uw project.

Wat kunnen wij voor u betekenen;

Onze dienstverlening stopt niet met de voorbereiding , levering/aanleg van kabelnetten. Voor de complete montage van onderstaande systemen kunt u bij ons terecht:

  • In de Infra omgeving hebben wij ervaring met installeren van Middenspaning, openbare verlichting (OV), verkeersregel-installatie(VRI), tunnel technische installatie(TTI). verkeerstechnische installaties (VTI), Dynamisch Verkeers Management en glasvezel( FttH).
  • In de maritieme wereld installeren wij voor schepen, platformen offshore, kracht- besturings en meet- en regelinstallatie.
  • In de utiliteit verzorgen wij kabel draagsystemen, voedings- verlichtings, meet -en regel en ICT bekabeling.
  • Aanbrengen en amoveren van kabeltracés, (kabelgoten) in de meest diverse vormen.
  • Diverse graaf- en grondwerkzaamheden langs (snel)wegen.
  • Controleren van de montage van de aangebrachte bekabeling. Het testen van deze bekabeling op de gewenste gebieden zoals continuïteit (meggeren) en cold wire test (point to point meting).
  • Het op regiebasis ter beschikking stellen diverse vakbekwaam en gecertificeerd personeel zoals grond- en kabelmedewerkers, elektromonteurs, uitvoerders, projectleiders  die alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren tegen een marktconforme tariefstelling.

Wat zijn u voordelen:

·         vast aanspreekpunt

·         advies op maat

·         begeleiding van ontwerp tot oplevering

·         gespecialiseerd & vakkundig team

Onze mensen zijn in de eerste plaats professionals. Zij verstaan hun vak en laten niets aan het toeval over. Maar daar blijft het niet bij. Ze onderscheiden zich ook door een bijzondere mentaliteit. Een klus is op het afgesproken moment klaar. Daar gaan en staan we voor. En als er onderweg onverhoopt toch vertraging voordoet, zullen wij dit tijdig met de opdrachtgever bespreken, en zo gezamenlijk tot de juiste oplossing komen (Synergie) Win-win denken niet ik niet jij maar wij. Wat kunnen wij er  gezamenlijk aan doen om de planning te halen. Open en eerlijkheid naar de klant waarvoor wij werken

Daarnaast verstaan we de kunst om met mensen van andere disciplines en bedrijven samen te werken. Zodra het doel duidelijk is, weten zij exact met wie ze de handen ineen moeten slaan om daar te komen. En op het moment dat een project een flinke omvang heeft of om een multidisciplinaire aanpak vraagt zullen wij hier professioneel naar handelen.