Samenwerken

SAMENWERKEN

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is een proces, met elkaar samenwerken is een SUCCES! Benieuwd hoe we met u kunnen samenwerken? Lees dan even verder.

 

ONZE WERKWIJZE

Complexe problemen met grote risico’s ga je liever niet alleen aan. Daarom werken bedrijven, overheden en andere organisaties veel met Yami samen. Onze kennis en expertise is gericht op toepassing en deze zetten we graag in voor anderen. Dit doen wij op allerlei manieren.

 

PROJECTEN IN OPDRACHT

Als u bezig bent met (door)ontwikkeling van een product of met een innovatie kunt u ons een project in opdracht geven. We maken dan afspraken met u over de werkzaamheden, de kosten en de exclusiviteit van de resultaten. Wij onderzoeken bijvoorbeeld hoe u een product kunt maken of verbeteren. We geven ook advies over productieprocessen, helpen met troubleshooting en doen consultancy opdrachten. Hiervoor hebben wij kennis en expertise in verschillende vakgebieden. Door verschillende disciplines te combineren komen wij met creatieve oplossingen om de concurrentiepositie van uw bedrijf te verbeteren of uw beleid effectiever te maken. We maken graag een offerte voor u.

 

PUBLIEK PRIVATE SAMENWERKING

Bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties kunnen ook met ons samenwerken in een publiek private samenwerking. Deze activiteiten vallen binnen zogenaamde Vraaggestuurde Programma’s of binnen het Kennisoverdrachtsprogramma specifiek gericht op het mkb. Voor deze programma’s krijgen wij jaarlijks een rijksbijdrage waarmee wij een deel van de financiering van het onderzoek kunnen doen (Samenwerkingsmiddelen Onderzoek). De rest van de financiering komt van de samenwerkingspartner(s). De Vraaggestuurde Programma’s vallen onder de 9 topsectoren of 5 maatschappelijke onderwerpen die het ministerie van Economische Zaken samen met de belangrijkste stakeholders heeft vastgesteld. Kunt u bijdragen of wilt u weten hoe u kunt aansluiten? Neem contact met ons op.